آیا استرس بر روده شما تاثیر می گذارد؟ شما میتوانید با چهار روش زیر تاثیرات استرس را کم و یا از بین ببرید چه موقع آخرین بار خودتان را چک کردید، به خصوص زمانی که استرس داشتید؟ مهم نیست که چه چیزی منجرب استرس شده، تأثیر استرس بر سلامت شما مهم است. استرس بیش از حد می تواند عوارض فیزیکی و روحی در بدن شما داشته باشد که همچنین شامل عوارضی بر روده و هضم شما است. استرس تاثیرگذار بر روی روده شما بستگی به طول مدت زمان استرس شما دارد. استرس کوتاه مدت می تواند سبب کاهش اشتها و هضم غذا شود. استرس بلند مدت می تواند مشکلات مربوط به دستگاه گوارش مانند یبوست، اسهال، سوء هاضمه یا معده درد را ایجاد کند. استرس مزمن در طول دوره های طولانی مدت ممکن است منجر به مسائل جدی تر مانند سندرم روده تحریک پذیر و سایر اختلالات گوارشی شود. یکی از کلید های هضم بهتر مدیریت منظم استرس است. کاهش استرس می تواند باعث کاهش التهاب روده، تسکین بیماری های گوارشی و باعث تقویت تغذیه شود، زیرا بدن شما می تواند بر روی جذب مواد مغذی مورد نیاز خود تمرکز کند. اگر می بینید که استرس شما بر هضم تاثیر می گذارد، در زیر چهار راهنمایی برای کمک به بهبود روده خود پیدا خواهید کرد:
برای تقویت و هضم، اطمینان حاصل کنید که فعالیت فیزیکی کافی، مانند راه رفتن و دویدن را افزایش می دهید. تمریناتی مانند هاته یا یوگا، که تمرکز بر هم ترازی و وضعیت بدن دارند، همچنین ممکن است نشانه های مشکلات دستگاه گوارش را کاهش دهد و استرس را بهبود بخشد.
تحقیقات علمی نیز نشان می دهد که یک تمرین مراقبه ذهن، که در آن آگاهی شما از زندگی روزانه را افزایش می دهد، ممکن است کمک کند.
تمرکز همراه با تکنیک های تنفس عمیق ممکن است التهاب، نشانگر استرس در بدن را کاهش دهد. به نوبه خود، این ممکن است استرس بیش از حد بر سیستم گوارشی را کاهش دهد. قبل از وعده غذایی بعدی، سعی کنید راست بشینید و از حواس پرتی فاصله بگیرید و 2 تا 4 تنفس عمیق بکشید. تا 4 بشمارید و نفس عمیق بکشید، تا 4 بشمارید و نفستان را نگه دارید، و سپس تا 4 شماره نفس خود را بیرون بدهید. این کار را هر بار که بخواهید از غذا لذت ببرید، برای کمک به تناسب اندام خود و آماده شدن برای هضم انجام دهید.
هنگامی که رژیم غذایی خود را بررسی می کنید، سراغ غذاهایی بروید که باکتری های خوب روده مانند پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها را رشد می دهند. میوه ها و سبزیجات با اینولین مانند مارچوبه، موز، سیر و پیاز حاوی پرو بیوتیک هستند. مواد غذایی رژیمی مانند کفیر، کیمچی، کامبوچا، ناتو، کلم ترش، تمپه، و ماست حاوی پروبیوتیک هستند.
پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها می توانند آرایش باکتری ها را در میکروبیوم (ریزاندامگان همزیست یا ریزسازوارگان همزیست به معنای کلی و فراگیر زیست بوم ریزاندامگان، همه ژنها و توده یاختهای ریزاندامگان با در نظر نگرفتن سرده و گونهی آنها، مستقر در یک بخش ویژه را گویند. ریزاندامگان همزیست، رابطه همزیستی با جانور میزبان دارند. این به این معنی است که این هم میتوانند همسفره باشند، هم بیماریزا. مثلاً به تمامی باکتریها، قارچها و دیگر انواع میکروبهایی که بطور بومی در پوست انسان زندگی میکنند، میکروبیوم پوست میگویند.) روده تغییر دهند و محیط ایده آل برای باکتری های بهتر و هضم خوب ایجاد کنند.
اگر زمانی که سطح استرس شما در حال افزایش است، وقت آن است که روشی برای ترک این عادت پیدا کنید. بیماری های قلبی و بیماری های تنفسی اغلب با سیگار کشیدن مرتبط است، اما تحقیقات همچنین نشان می دهد که عادت بد می تواند بر سیستم گوارش شما تأثیر بگذارد.
سیگار کشیدن خطر ابتلا به زخم معده، بیماری های گوارشی و سرطان های مرتبط را افزایش می دهد. اگر سیگار می کشید، در نظر بگیرید که با پزشک خود مشورت کنید تا به شما کمک می کند تا به طور کامل سیگار کشیدن را ترک کنید.
کد: 50017820
زمان انتشار: سه شنبه 20 آذر 1397 06:02 ق.ظ
منبع: https://www.healthline.com/health/four-ways-to-improve-your-gut-if-youre-stressed
تعداد نمایش: 1285
دیدگاه خود را ثبت کنید
نام
پست الکترونیکی
نظر
رتبه
استفاده از مطالب تنها با اجازه نامه کتبی و درج لینک منبع مجاز می باشد.