چگونه رژیم مدیترانه ای خطر سرطان سینه را کاهش می دهد؟
مانند روده، سینه نیز میکروارکانیسم دارد و این می تواند مستقیما توسط آنچه می خورید تحت تاثیر قرار بگیرد.
غدد پستان دارای میکروارگانیسم هستند.
به گفته محققان در دانشکده پزشکی ویک فارست در کارولینای شمالی، مانند میکروارگانیسم های روده، می تواند تحت تاثیر رژیم غذایی قرار گیرد.
"میکروبیوم" یا همان میکروارگانیسم به انواع موجودات زنده، مانند باکتری ها و قارچ ها اشاره دارد که بدن ما را پر می کند. این اکوسیستم برای سلامتی ضروری است.
دکترکاترین کوک، گفت: "ما شگفت زده شدیم که رژیم غذایی به طور مستقیم بر میکروارگانیسم در خارج از دستگاه گوارش در بخش هایی مانند غدد پستانی تاثیر می گذارد."
محققان می گویند که انتقال مایکروارگانیسم (میکروب) پستان از طریق رژیم غذایی ممکن است خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش دهد.
دانشمندان از میمون های ماده استفاده کردند تا ببینند چگونه رژیم غذایی بر بافت سینه آنها تاثیر می گذارد. آنها به یک گروه یک رژیم غذایی غنی از چربی خوراندند و به یک گروه دیگر یک رژیم غذایی مدیترانه ای دادند که رژیم گیاهی بود.
پس از دو و نیم سال، که در حدود همان 8 سال برای انسان است، دو گروه تفاوت قابل توجهی در باکتری های بافت سینه شان داشتند.
گروه با رژیم غذایی مدیترانه ای، 10 برابر غدد شیری Lactobacillus داشتند. این باکتری ها نشان داده اند که رشد تومورهای پستان را کند می کنند. همچنین تعداد تومورهای سرطانی سینه کمتر از تومورهای غیر سرطانی سینه هستند.
گروه با رژیم غذایی مدیترانه ای نیز دارای متابولیت های اسید صفراوی بیشتری بودند. محققان می گویند که این متابولیت ها احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد.
نويسندگان مطالعه معتقدند اين پژوهش هنوز در مراحل اوليه است.
از آنجا که میکروارگانیسم ها با توجه به جایی که فرد زندگی می کنند متفاوت است، مطالعات آینده شامل رده نخستین پستانداران از مناطق مختلف خواهد بود.
مطالعات دیگر نیز در حال بررسی است که آیا روغن ماهی یا مکمل های پروبیوتیک می توانند بر میکروارگانیسم های موجود در غدد پستان تاثیر گذار باشند.
این مطالعات خوب است اما پیشگیری از سرطان پستان آنقدر ساده نیست.
احتمال ابتلا به سرطان سینه در زنان در ایالات متحده یک به هشت می باشد.
برخی از عوامل سرطان پستان، مانند ژنتیک و سن، از کنترل فرد خارج است.
"مطالعات واقعا مهم هستند، اما شما باید مراقب باشید که چگونه نتیجه گیری را تفسیر کنید. این یک چیز نیست، بلکه ترکیبی از چیزهاست. گفت می شود "سن عامل مهمی برای سرطان پستان است."
سرطان سینه یک بیماری نیست.
تحقیقات سرطان بسیار جالب و چالش انگیز است که شما در حال تلاش برای حمله به طیف وسیعی از بیماری ها هستید. انواع مختلفی از سرطان پستان وجود دارد و بسیاری از عوامل می توانند بر رشد سرطان پستان تأثیر بگذارند.
رژیم غذایی ممکن است یک بخش کوچک از آن باشد. بیماران نباید این چنین فکر کنند که اگر رژیم غذایی خاصی داشته باشند، آنها مبتلا به سرطان سینه نخواهند شد. شما می توانید این رژیم غذایی را اتخاذ کنید و این ممکن است خطر را کاهش دهد، اما این بدان معنا نیست که شما دیگر به سرطان سینه مبتلا نمی شوید.
رژیم غذایی سالم، تمرین بدنی و ورزش و مصرف متوسط الکل، همه عوامل لازم برای کنترل خطر ابتلا به سرطان سینه هستند.
کنترل وزن نیز مهم است. زنان چاق در معرض خطر بیشتری هستند.
معمولا به بیماران توصیه می شود که مواد مغذی خود را از طریق یک رژیم سالم و طبیعی دریافت کنند. وقتی این کار را می کنند نیازی به مصرف مقدار زیادی مکمل های ویتامین نیست.
اعتدال و میانه روی برای سلامت عمومی و کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان مهم است.
بهتر است هر یک از بیماران یک دفتر تغذیه داشته باشد تا ببیند چه چیزهایی و چقدر می خورند. این برای عملکرد بهتر آنها مفید می باشد.
رژیم مدیترانه ای بیشتر بر روی گیاهان و دانه های جامد تمرکز دارد. بر خلاف رژیم غربی که پر از نان سفید، دانه های تصفیه شده و غذاهای فرآوری شده و بسته بندی شده است.
چند تغییر ساده تغذیه ای می تواند منجرب تغییرات بیشتری شود.
به عنوان مثال، به جای یک بار صبحانه از قبل تهیه شده، به دنبال غذاهایی باشید که سدیم و شکر به آنها افزوده نشده است.
همچنین توصیه می شود که غذاهای پرچرب مانند ذرت و سیب زمینی را با سبزیجات دیگر جایگزین کنید.
سبزیجات تازه بهترین است. اما اگر مجبور باشید، سبزیجات یخ زده یا کنسرو شده، نیز اشکال ندارد.
رژیم غذایی معمولی غربی شامل گوشت قرمز چرب است که می تواند باعث التهاب شود. رژیم مدیترانه ای به جای گوشت قرمز، از ماهی و مرغ استفاده می کند.
رژیم مدیترانه ای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که ضد التهابی هستند. مصرف ماهی مانند ماهی قزل آلا، به علاوه آجیل و روغن های سالم، خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها را کاهش می دهد.
فکر کنید که چقدر گوشت قرمز در یک هفته مصرف کنید. آن را به یک یا دو بار در هفته محدود کنید و بیشتر مرغ و ماهی مصرف کنید.
گوشت قرمز و لبنیات کمتر می تواند به کاهش کلسترول، تری گلیسیرید و فشار خون کمک کند. همچنین رژیم مدیترانه ای معمولا نمک و سدیم کمتری نسبت به رژیم غربی دارند. این رژیم غذایی همچنین فشار خون را کنترل می کند.
مهم است بدانیم که نان گندم و نان گندم عسلی همانند نان گندم کامل نیستند. آنها فقط لباس نان سفید را پوشیده اند. به دنبال نان گندم 100 درصد کامل باشید، نه آرد غنی شده.
هنگام سفارش سالاد در یک رستوران، سس روغن و سرکه را انتخاب کنید و نه آنهایی که خامه ای هستند. روغن زیتون دارای چربی های سالم است و جزء مهمی از رژیم غذایی مدیترانه ای است. این کمک می کند تا التهاب را کنترل کند. و به گزینه های غیر از سیب زمینی نگاه کنید. به جای مصرف غذاهای سرخ کردنی، سبزیجات و میوه های تازه بخورید.
رژیم غذایی غربی معمولا شامل مواد غذایی فرآوری شده و بسته بندی شده به منظور ساده تر شدن زندگی ما می باشد - اما آنها برای سلامتی خوب نیستند. بنابراین، هر بار که به جای مصرف این غذاها از سبزیجات یا میوه های تازه استفاده کنید، یک گام در مسیر درست برداشته اید.
کد: 50017699
زمان انتشار: دوشنبه 5 آذر 1397 08:30 ب.ظ
منبع: https://www.healthline.com/health-news/the-breast-gland-also-has-a-microbiome-and-your-diet-affects-it#Transitioning-to-a-Mediterranean-diet
تعداد نمایش: 25
دیدگاه خود را ثبت کنید
نام
پست الکترونیکی
نظر
رتبه
استفاده از مطالب تنها با اجازه نامه کتبی و درج لینک منبع مجاز می باشد.