مزایای تاثیر گذار منگنز

مزایای تاثیر گذار منگنز

 

منگنز

مزایای سلامتی منگنز شامل پشتیبانی از استخوان های سالم، تنظیم سطح قند، سوخت و ساز، محافظت در برابر بیماری ها، از بین بردن التهاب، مبارزه با سندرم PMS، کمک به جلوگیری از تشنج صرع، سلامت تیروئید، افزایش جذب ویتامین، حمایت از هضم و بهبود عملکرد شناختی.

منگنز نقش مهمی در متابولیسم استخوان دارد. این کمک می کند که ساختار سالم استخوان حفظ شود. علاوه بر این، همچنین به عنوان یک آنزیم همکاری می کند تا فعالیت های متابولیک بدن انسان را ارتقا دهد. برخی از مزایای سلامتی آن عبارتند از کمک به توسعه استخوان های سالم، تنظیم سطح قند، سوخت و ساز بدن، حفاظت در برابر بیماری ها و کاهش التهاب. همچنین می تواند در مبارزه با سندرم PMS، جلوگیری از تشنج های صرعی، کمک به سلامت تیروئید، افزایش جذب ویتامین و هضم کمک کند.

منگنز چیست؟

منگنز یک ماده معدنی طبیعی است که در بدن ما به مقدار کمی وجود دارد. این یک جزء واقعی از آنزیم سوپراکسید دیسموتاز منگنز است و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی برای خنثی سازی رادیکال های آزاد در بدن انسان عمل می کند.

برای عملکرد سالم مغز ضروری است و یک درمان طبیعی برای از بین بردن بسیاری از انواع اختلالات عصبی است. این اثر مثبت احتمالا به دلیل حضور سوپراکسید دیسموتاز است که رادیکالهای آزاد را در سراسر بدن و همچنین مسیرهای عصبی از بین می برد.

اگرچه کمبود منگنز نادر است، اما می تواند منجر به عواقب جدی مانند تضعیف عملکرد تولید مثل شود. همچنین باعث سوخت و ساز بدن و کاهش تراکم استخوان می شود.

ارزش غذایی منگنز

منگنز به طور گسترده در انواع مختلفی از مواد غذایی توزیع شده است. این در سبزیجات، سبوس، لوبیا، محصولات تولید شده از غلات و میوه های خاص یافت می شود. با این حال، محصولات لبنی و گوشت حاوی مقدار کمی از منگنز است.

میزان منگنز در مواد غذایی

  • 1 فنجان چای دم کرده : 0.5 میلی گرم
  • 1/4 فنجان بادام زمینی خام: 0.7 میلی گرم
  • 3/4 فنجان لوبیا گاربانوز پخته: 1.2 میلی گرم
  • 1/4 فنجان بادام زمینی: 0.5 میلی گرم
  • 1/2 فنجان spelt پخته شده: 0.4 میلی گرم
  • 1 فنجان اسفناج خام: 0.3 میلی گرم
  • 1/2 فنجان تمشک: 0.4 میلی گرم
  • 1/2 فنجان آناناس خرد شده: 0.8 میلی گرم
  • 1 فنجان خرمای خام و خرد شده: 0.5 میلی گرم
  • 1/2 فنجان برنج قهوه ای پخته شده: 1.1 میلی گرم
  • 1/2 فنجان انگور: 0.3 میلی گرم

 

مزیت تاثیرگذار منگنز

محققان در دهه 1930 کشف کردند که بدن ما هر روز مقدار کمی از منگنز غذایی را نیاز دارد. از آن زمان تا کنون بررسی شده است که هر فرد بالغ حدود 15-20 میلیگرم منگنز ذخیره شده در بدن خود دارد. منگنز در کلیه ها، کبد، استخوان ها و پانکراس یافت می شود. نقش مهمی در تشکیل استخوان ها، هورمون های جنسی، بافت همبند و عوامل لخته شدن خون دارد.

یکی از بهترین راههای استفاده از منگنز در رژیم غذایی ما، مصرف یک رژیم گیاهی است. محتوای منگنز درغذاها پایدار باقی می ماند تا زمانی که شما آنها را به طور مناسب برای مدت زمان توصیه شده ذخیره کنید.

 مزیت باورنکردنی  منگنز 

 منگنز و سلامت استخوان ها

منگنز برای ارتقای سلامت استخوان ها بسیار مهم است. یک ماده معدنی موثر است که تراکم استخوان ستون فقرات را افزایش می دهد. برای زنان بعد از یائسگی بسیار مفید است. از این رو، زنان که در معرض علائم یائسگی هستند باید منگنز را برای جلوگیری از آسیب های استخوانی در سال های بعد از زندگی خود مصرف کنند.

این ماده معدنی همچنین شناخته شده است که تاخیر در پیشرفت پوکی استخوان است. با این حال، تحقیقات بیشتری برای ایجاد یک رابطه مشخص بین مصرف منگنز و جلوگیری از پوکی استخوان لازم است.

منگنز وتنظیم سطح قند

منگنز نقش مهمی در کنترل قند خون در بدن انسان دارد. این ممکن است از شروع بسیاری از بیماری های پزشکی مانند دیابت جلوگیری کند. منگنز ترشح و سنتز انسولین را تنظیم می کند تا قطره های غیر قابل پیش بینی در قند خون را مدیریت کند. از این رو، غذاهای غنی شده از منگنز به بیماران دیابتی توصیه می شود که قند خون خود را حفظ کنند.

شروع سوخت و ساز

یکی دیگر از عملکردهای قابل توجه منگنز این است که متابولیسم بدن را افزایش می دهد. با تشکر از آنزیم های فعال منگنز، ما می توانیم سطح کلسترول را با موفقیت حفظ کنیم. همچنین کبد به خوبی عمل می کند.

منگنز وحفاظت در برابر بیماری ها

از آنجایی که منگنز دارای قابلیت های آنتی اکسیدانی چشمگیر است، در نظارت بر فعالیت رادیکال های آزاد، که باعث آسیب به سلول های انسانی می شود، بسیار مهم است. نه فقط این، این فعالیت همچنین ممکن است به عوارض دیگر مانند بسیاری از انواع سرطان منجر شود. اضافه کردن آن به رژیم غذایی شما اطمینان حاصل می کند که شما در برابر بسیاری از انواع عفونت ها و بیماری ها محافظت شوید.

منگنز و رفع التهاب

این یک واقعیت به خوبی شناخته شده است که منگنز درمانی برای التهاب مزمن و sprains است. این باعث افزایش سطح سوپراکسید دیسموتاز (همچنین به عنوان SOD) در بیماران آرتریت می شود. از آنجا که سوپراکسید دیسموتاز خواص ضد التهابی بالایی دارد، منگنز باعث رفع التهاب دردناک در بیماران می شود.

منگنز و مبارزه با سندروم pms

منگنز به عنوان یک درمان طبیعی برای کاهش نشانه های ناراحت کننده بسیاری از PMS عمل می کند. تحقیقات نشان می دهد که ارتباط آشکاری بین سطوح پایین چندین مواد معدنی مانند منگنز، در زنان مبتلا به علائم شدید PMS وجود دارد. از این رو، مکمل توصیه می شود.

با این حال، تاثیر منگنز بر عملکرد هورمونی هر فرد ممکن است متفاوت باشد. به همین دلیل است که قبل از استفاده از مکمل منگنز برای کمک به PMS از پزشک خود سوال کنید.

منگنز مفید در جلوگیری از تشنج صرعی

بسیاری از افراد نمی دانند که تشنج های صرعی گاهی ناشی از سطح پایین منگنز می باشد. اگر چه، مکانی دقیق که مانع تشنج می شود به طور کامل کشف نمی شود؛ هزاران نفر از منگنز سود می برند، که به عنوان وازودیلاتور برای جلوگیری از وقوع صرع در آینده عمل می کند.

منگنز برای سلامت تیروئید

این ماده معدنی یک عامل مهم برای چندین آنزیم است. این نیز جزء مهمی از تیروکسین است و عملکرد مناسب غده تیروئید را حفظ می کند.

به همین دلیل است که در بسیاری از شرایط پزشکی که به تیروئید متصل هستند از جمله متابولیسم، اشتها، کاهش وزن و بازدهی اندام کمک می کند.

منگنز و افزایش جذب ویتامین

منگنز در جذب بسیاری از ویتامین ها مانند ویتامین E و ویتامین B و همچنین مواد معدنی از جمله منیزیم کمک می کند. این به این دلیل است که منگنز نقش مهمی در واکنشهای آنزیمی دارد که در جذب ویتامینهای مورد استفاده در رژیم غذایی ما دخیل هستند.

به عنوان یکی از عوامل سازگار برای واکنش های آنزیمی، ما باید از منابع زیادی از منگنز به عنوان یک مزیت استفاده کنیم.

منگنز و پشتیبانی هضم

یکی دیگر از مزایای قابل توجه این ماده معدنی این است که هضم خوب را ترویج می کند. از آنجا که چند اختلال مانند ناراحتی روده و یبوست رفع بطور کامل رفع میکند؛ مصرف منگنز مزایایی چشمگیر برای حفظ سلامت گوارشی خوبی دارد. این مواد معدنی همچنین برای مصرف مواد غذایی مناسب مفید است.

منگنز و بهبود عملکرد شناختی

محصولات جانبی اکسیداسیون مانند رادیکال های آزاد در سراسر بدن وجود دارد. فعالیت آنها خطرات جدی برای بدن شامل عملکرد شناختی را ایجاد می کند. آنتی اکسیدان های قدرتمند در منگنز مراقبت از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد را دارند. علاوه بر این، مواد معدنی همچنین سرعت انتقال سریع امواج الکتریکی را برای سرعت بخشیدن به عملکرد شناختی تحریک می کنند.

افکار نهایی

ما باید مراقب باشید در حالی که مصرف منگنز یکی از تنها سه معدن ردیابی سمی در بدن است. این نشان می دهد که ما نمی توانیم بیش از حد یا خیلی کم از منگنز داشته باشیم.

هر دو کمبود و بیش از حد منگنز می تواند منجر به بسیاری از بیماری های جدی پزشکی شود، بعضی از آنها تهدید کننده حیات هستند. مصرف بیش از حد آن منجر به علائمی شبیه به بیماری پارکینسون می شود. علاوه بر این، افرادی که از بیماری کبد رنج می برند، باید هنگام استفاده از منگنز مراقبت کنند. اگر کبد از آن خلاص شود، ممکن است منجر به اختلالات روحی و روانی شود. مهم است که از پزشک خود بپرسید که یک مکمل را با دوز مناسب درست کنید.

 

 

کد: 50016043

زمان انتشار: یکشنبه 31 تیر 1397 08:30 ب.ظ

منبع: https://www.naturalfoodseries.com/11-benefits-manganese/

تعداد نمایش: 96

 

ثبت نظرات

نتیجه ای برای نمایش وجود ندارد

دیدگاه خود را ثبت کنید

نام

پست الکترونیکی

نظر

رتبه

 

استفاده از مطالب تنها با اجازه نامه کتبی و درج لینک منبع مجاز می باشد.