خوردن شیر در صبحانه باعث کاهش قند خون در طول روز می شود

خوردن شیر در صبحانه باعث کاهش قند خون در طول روز می شود

خوردن شیر در صبحانه

بر اساس یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله علوم لبنی، تغییر در روش صبحانه ممکن است منجر به مدیریت دیابت نوع 2 شود. دکتر H. Douglas Goff، و گروهی از دانشمندان از واحد تحقیقات مواد مغذی انسان در دانشگاه گولف، در همکاری با دانشگاه تورنتو، به بررسی اثرات مصرف شیر با پروتئین بالا در صبحانه بر روی سطح قند خون و سیری پس از صبحانه و بعد از غذا دوم پرداختند. شیر مصرف شده با غلات صبحانه سبب کاهش غلظت گلوکز خون در مقایسه با آب شد و غلظت بالای پروتئین مواد لبنی سبب کاهش غلظت گلوکز خون پس از غذای دوم نسبت به غلظت پروتئین نرمال شد. درمان با پروتئین بالا همچنین باعث کاهش اشتها پس از وعده دوم در مقادیر کم پروتئین می شود.

دکتر Goff به همراه تیم خود اعلام کرد: "بیماری های متابولیکی در سطح جهانی، با دیابت نوع 2 و چاقی به عنوان نگرانی های پیشرو در سلامت انسان ها، افزایش یافته است. بنابراین، انگیزه ای برای ایجاد راهکارهای رژیم غذایی برای کاهش خطر و مدیریت چاقی و دیابت وجود دارد تا مصرف کنندگان را قادر به بهبود سلامت شخصی خود کند. "

 

در این مطالعه تصادفی، کنترل شده،تیم به بررسی اثرات افزایش غلظت پروتئین و افزایش نسبت پروتئین آب پنیر در شیر مصرف شده با غلات صبحانه با کربوهیدرات بالا بر گلوکز خون، احساس سیری و مصرف مواد غذایی بعد از آن در طی روز می پردازد. هضم پروتئین های پنیر و کازئین که به طور طبیعی در شیر موجود هستند، هورمون هایی در معده آزاد می کند که هضم را تسریع می کند و باعث افزایش احساس سیری می شود. هضم پروتئین های آب پنیر به سرعت این اثر را ایجاد می کند، در حالی که پروتئین های کازئین یک اثر پایدار طولانی تر را فراهم می کنند.

 

اگرچه تیم اختلاف  نظری را در میزان مصرف مواد غذایی در هنگام غذا خوردن هنگام افزایش پروتئین وی (whey) در صبحانه، پیدا کرد، اما آنها متوجه شدند که شیر مصرف شده با قهوه، قند خون را حتی بعد از ناهار کاهش می دهد و شیر با پروتئین بالا، تاثیر بیشتری دارد. . شیر با افزایش نسبت پروتئین آب پنیر (whey) ، اثر منفی بر روی قند خون قبل از ناهار داشته و باعث کاهش بیشتر نسبت به آنچه توسط شیر معمولی فراهم میگردد، می شود.

 

به گفته دکتر Goff و همکارانش، "این مطالعه اهمیت شیر در زمان صبحانه را برای کمک به هضم سریع تر کربوهیدرات و کمک به حفظ سطح قند خون پایین تر تأیید می کند. متخصصان تغذیه همیشه بر اهمیت یک صبحانه سالم تأکید کرده اند و این مطالعه باید مصرف کنندگان را تشویق کنند که در صبحانه از شیر استفاده کنند. "

کد: 50016513

زمان انتشار: سه شنبه 6 شهریور 1397 06:14 ق.ظ

منبع: http://www.worldpharmanews.com/research/4517-consuming-milk-at-breakfast-lowers-blood-glucose-throughout-the-day

تعداد نمایش: 41

 

ثبت نظرات

نتیجه ای برای نمایش وجود ندارد

دیدگاه خود را ثبت کنید

نام

پست الکترونیکی

نظر

رتبه

 

استفاده از مطالب تنها با اجازه نامه کتبی و درج لینک منبع مجاز می باشد.